konsten att lyckas späcka en toalett!

ÄNTLIGEN FREDAG! 8-D
Idag har varit en hyfsat bra dag, bortsett från bråk imorse, och oerhört dryga lektioner.
Dagens måste att berätta:
Min näsa tjuter när jag andas ut, ni vet det ljudet som låter när det är fönster som viner, i typ skräckfilmer.
*andas in, (när jag andas ut) IHHHHHHH, andas in (när jag andas ut) IHHHHHHH.
Ganska kul faktiskt.
Dagens måste att berätta:
En kille blev inlåst av några killar på en toalett, och på något konstigt vis blev det en spricka i toaletten, och det öste ut vatten. Hur lyckas man späcka en toalett?! Det var himla kul i alla fall, HÖHÖ! =D

Har börjat läsa en bok som heter "en liten chock", som vår bibliotikarie i skolan rekommenderade idag, jag har sovit och jag har ätit sushi. ( = en av världens godaste maträtter!!!!!!!! )
Idag är det som sagt fredag, så njuuuuuut!

28 februari

Hej på er, det blev inget skrivande igår på grund av prov, som jag i sin tur inte vill prata om!
Träningen idag var riktig rolig, tror att jag har blivit på G igen, det är ju roligt nu! (: Vädret idag har också varit helt underbart.  Nu tänkte jag packa simkläder (vi ska simma imorgon med skolan), fixa till mig och sedan lägga mig och läsa. Jag har ju inte kommit i säng före tolv den här veckan!

Fan, vi ska simma. Jag vill inte ha bikini på mig... Eller jo! Ta det nu inte fel, jag vill ju inte simma naken precis, men ni förstår vad jag menar. =D

Undrar om ni har något boktips till mig, jag vill läsa något nytt!


Rebecca tycker till om Paris, Harry och ABBA!!!!!!

Det verkar som alla skriver om att Benji Madden och Paris Hiltin är tillsammans. Chokad? Inte speciellt. Hon prickar väl bara av ännu ett "offer" på sin meritlista. Tycker själv att hon ska välja Alexander istället, då Sverige behöver bli lite mer "pratat om", vi är underskattade! visst?  8-D
Nej, men ni vet, när man träffar, låt säga en tysk, och säger:
- IKEA, you know or Ingmar Bergman, Björn Borg..
eller,
- Do you like ABBA, i've been cheated by you since I don't know when, di di di di di di..
Visst blir man stolt då? :D
Vad jag menar är då inte att man ska vara stolt över att Alexander är tillsammans med Paris, det jag menade var.. Äh, skit samma! ;)
Nu till saken! Alla verkar skriva om Paris och Benji (nu även jag), men jag tänkte skriva om Idol, haha!
Tycker det verkar bängt* att byta ut Idoljuryn nu, man kan ju inte "ge upp" mitt i allt. De ska byta ut juryn helt..
Precis som de skulle byta ut självaste Daniel Radcliff a.k.a Harry Potter, DET GÅÅÅÅÅR JU INTE!
Det är inte riktigt samma sak, men.. Ni förstår principen. Väl?


* Bängt = Dumt på Rebecca språk

hk och spanska kan slänga sig i elden, och brinna upp i helvetet....... *tönt-reppe*

Sitter här vid datorn och skriver anteckningar på spanskan,
det var både MER och SVÅRARE än vad jag trodde det skulle vara.
hemkunskapen känns också så jäkla onödig.

'skriv de viktigaste konsumentlagarna'
avtalsvillkorslagen
hemförsäljningslagen
konusmenttjänstlagen
konsumentköplagen.

där kan man ju tro att det är slut, men som tony irving säger, MEN...
konsumentförsäkringslagen
konsumentkreditlagen
produktsäkerhetslagen
prisinformationslagen
marknadsföringslagen

Så här ser typ alla instuderingsfrågor ut, gånga det med 23, så får du vårt onödiga hk-prov.
jag lovar er, där är 230000000000000000000000 lagar om vad jag ska göra om köttet är för gammalt.
Jag skiter i det, jag slänger det!!!!!!!!!!

Nu ska jag fortsätta att plugga på 230000000000000000000000 lagarna, och 250000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 spanskglosorna, så får ni sova gott!
kram reppe.

min dumma väckarklocka..

Hejs, är hemma från skolan nu efter en dryg första dag i skolan. Klassen skulle åka skidor i Vallåsen nu på fredag, men det blir inte av p g a ingen snö (as always). Snart ska jag plugga hemkunskap och spanska, däefter är det grey's anatomy.  Är för övrigt himla trött idag, kunde inte sova inatt, så imorse ringde inte min väckarklocka, och det är ju himla konstigt, eftersom jag har tix, så tittar jag ju typ 3 gånger.
Men tydligen hade min klocka ringt två gånger som den skulle, jag hade bara stängt av den i sömnen. HÖHÖ 8-D


icke-rökar mer semester!!!!!!!

Kollade runt lite på olika bloggar, och kom in på en tjej som hade skrivit om att icke-rökare möjligtvis skulle få mer semester, i och med rökare fick fem minuters pauser med jämna mellanrum.
HÖHÖ, snacka om bra! 8-D  (säger jag som aldrig någonsin i mitt långa liv kommer någonsin sätta en äcklig pinne i min mun!)

Inget mot er rökare, ni har säkert en bra anledning (finns det en bra anledning?), men om ni hade börjat klaga på detta, sluta istället att röka och få mer semester samtidigt som du sparar pengar och sparar på miljön!

sommarjobb.....

Sitter här och ska plugga hemkunskap, måste plugga hemkunskap, borde plugga hemskunskap. Men pluggar inte hemkunskap. Samtidigt sitter jag här och funderar på sommarjobb, jag måste ha ett!
Jag och Unni var ute och frågade redan i december/januari, men ingen nappade. Det var för tidigt, och nu är det snart för sent..
HJÄLP MIG! :O

titanic och städning.

Då var det söndag igen, tyvärr. Och imorgon är det dagt för skola efter nästan 10 dagars ledighet. :| Jag har dunkande huvudvärk, jag måste städa både rummet och toan, har två prov att plugga till. Så det finns inte något att se fram emot, om jag säger så.
För tillfället tittar jag på titanic, den är så himla söt. (jag tänkte på ordet fin, eftersom filmen är fin. Men jag gillar inte ordet fin. så.. 8-D)
Känns som jag har tappat gnistan att skriva här, jag känner mig tvungen. Och det vill jag inte..
Får tänka på den saken, ha det bra, puss R.

att drömma är livsglädje på högsta nivå.

Jag har kommit på att jag har så himla roligt på natten. Att det är så jag vill leva.
Det låter kanske konstigt eftersom på natten sover man ju bara, kanske snarkar eller går i sömnen.
Och sist men inte minst, så drömmer man.
Jag kan vara ärlig och säga att jag tycker inte jag har ett roligt liv. Jag har kompisar som är dunderroliga, snälla och söta, jag har en familj, bra betyg, världens sötaste hund och ett fint hus. Men jag kan inte säga att jag är glad.
Jag är helt matt av skolan, så på helgerna sunkar jag ner mig och bara sover. Det låter skabbigt att säga; sunka ner sig. Men jag har pyjamas på mig, smutsigt hår, sover typ hela dagen.
Jag måste ta tag i mig själv, jag blir ju inte gladare av att titta på en film där niclas wahlgren har fluff-frisyr och där magnus uggla spelar bög.
Så nu till drömmar. Jag drömmer så himla roligt, allt från klibbiga träd till hästar.
I natt tillexempel då drömde jag att om man virade ett band runt en sandhög på ett visst sätt, då blev det en sandhäst som skuttade iväg och drog mig i en vagn. När jag vaknade så log jag, men strax hann verkligheten ifatt mig och sade: DU HAAR HEMKUNSKAPPROOOV, OCH SPANSKPROOOV. DU MÅSTE PLUGGAAAAA!
Så fick jag direkt ont i magen.


ägg

Godmorgon.  (klockan är halv ett, och då är det inte en god morgon, skärp dig rebecca!)
God lunch.
Pappa väckte mig för ett tag sedan och påstod att jag hade bett om att bli väckt, skulle inte tro det va. Frukosten stod på bordet, så det var bara att traska ner. Och det fanns ägg! Jag gillar bara ägg ibland, men igårkväll. Jag skulle kunna döda för ett ägg, jag var så sugen............

Jag vet inte om det skulle vara storm i hela avlånga Sverige igår, men i skåne skulle det vara det i alla fall. Och för att komma över till Helsingör är man tvungen att åka båt. För en tjej som mig, som får svindel och blir i princip åksjuk av att stå på ett bord som inte är mer än en meter hög, så var båtturerna inte roliga.
På vägen dit var vågorna knappt märkbara, men jag satt vid bordet och höll i mig..
öhhööhooohhoo.
Väl i Danmark köpte jag ett par strumpbyxor och en fin skrivbok för endast 10 kr. Inte så mycket kanske, men det är alltid något.  Nu ska jag försöka hitta på något, kanske ut och gå en runda, så min dumma huvudvärk flyger iväg.
Puss.

jag ska till pölsernaws land,.

Godmorgon snyggingar, jag har precis ätit en himla god omelett till frukost, som mamma hade gjort.
Anmärkning 1. Jag gillar egentligen inte omelett.
Anmärkning 2. Familjen hade 3 världskriget igår.
Jag gick en runda vid 24.00-tiden, som alltid när vi bråkar, jag skrek som en tok, vilket ledde till dagens hesa stämma. Så saken är den, mamma gjorde nog omeletten OCH smoothien (som jag har glömt att nämna) av samvetskval. Men vi är kompisar nu.  ;)

Ska göra mig i ordning strax, för vi ska ra till pölsernas land, Danmark. Vi skulle egentligen åka till Köpenhamn, men pappa hade fribiljetter Helsingborg-Helsingör, så vi åker dit istället.
Så jag kommer inte skriva på hela dagen, igen. Men när vi kommer hem, då smäller det!
Ni får ha det toppen.  (har nu märkt så positiv jag är, guuuuuuuuuud?

image121
(google.se)


 


jag tittar ut över den blanka vattenytan, månen speglar sig...

Är hemkommen från fotbollen som var riktigt rolig idag, det gick jättebra. Har precis tagit en varm, ångande dusch och sitter nu och dricker en god kopp te, och äter fruktsallad & bläddrar i nya veckorevyn.
Månen lyser starkt därute och stjärnorna glimmar som bara den - jag har lov, livet flyter på som det ska.....

HÖHÖ! DREAM ON 8-D , njä. Men fotbollen var kul och den gick bra, jag äter fruktsallad och dricker te. Jag har precis duschat, och jag läser veckorevyn. Så jag ljög inte för er, jag förvred sanningen. Så det så!
Nu ska jag genomföra min dagliga rutin av bloggar, och svara på kommentarer. Ni får ha en trevlig torsdag, så hörs vi igen, puss!

stressssssssssssssssss.

Jag sitter här och svettas trots att jag just kom ur duschen. Inatt sov jag hos Joss, vi tittade på Grey's Anatomy, och en film som heter Nynne. Vi hade himla mysigt, snackade och så. Nu ska vi strax in till stan.

Och nu varför jag svettas, jo det är såhär att jag ska bli hämtad om typ 5 minuter, och jag vet inte vad jag ska ha på mig, mitt hår är plaskblött, och jag vill ju också hinna skriva här. Jag gör det typ en gång om dagen nu.
AHHHHHHHHHHH! Nu måste jag hitta kläder....  PUSSSSSS!

onsdäg.

Nu är jag hemma. Min bror följde som tur var inte med, men vi däremot, hade jättemysigt. Fikade på Espresso House, shoppade & sen åkte vi hem och fikade hos Karin.
Jag hittade en kort t-shirt, och en svart stickad tröja på Gina Tricot, och ett "grönt", turkost linne på Indiska. Sen köpte jag strumpbyxor och sånt smått också.

Nu ska jag snart sticka till Joss, vi ska titta på Grey's Anatomy, och sedan ska jag sova där.
Ni får ha en mysig onsdagkväll, så hörs vi imorgon!  PUSS!
ps. ni ska få se på min kusins snygga son Collin, han är ursöt! Jag lägger in bilder sen! ;) ds.

bibliotekarier och bebisar.

Nu ska jag alldeles strax göra mig i ordning, för sedan ska jag, mamma och min bror hämta min kusin och hennes barn, och så ska vi åka till nova lund, i lund.. Vi ska shoppa (och jag har fått mitt barnbidrag idag!!!!!!!!!!!), och sedan ska vi hem till mammas kompis som är mammaledig. bibloti-karin (hon är bibliotekarie, höhö) och fika.
Ska bli himla mysigt, eftersom där är typ 3 bebisar. Vilket jag älskar! :)
Har ni sett att jag har skrivit med STORA bokstäver?! :O Ska kanske börja med det igen, eller vad tycker ni?


angående mina ticks, som egentligen är tvångstankar.

jag kan inte säga att jag har varit påverkad så mycket av blogg.se's tröghet.
MEN igår kväll, jag satt säkert en halvtimme och försökte logga in, men nej.
fan vad irriterande det var.
(det känns som jag har använt ordet irriterande oerhört många gånger de senaste dagarna. höhö)

apropå mina "ticks", jag vet mycket väl att de är tvångstankar.
men jag har valt att kalla dem ticks, för det låter inte lika seriöst.
men visst är det så? precis som om att säga att jag är fökyld, eller jag har lungkapilys (?).
så härmed döper jag officielt mina tvångstankar till ticks!


om ticks.

jag har så himlans mycket ticks.
- när jag har låst dörren, måste jag rycka i handtaget tre gånger, därefter tittar jag om jag verkligen har låst dörren.
- jag måste ställa min väckaklocka tre gånger, sen måste jag kolla att den verkligen är ställt 3 gånger, så jag trycker på en knapp där 06.30 kommer upp varje gång jag trycker. så varje kväll hör man från mitt rum, tickticktick, när jag trycker på knappen.
- jag måste tänka en historia om en reseledare jag blev kär i i grekland varje kväll. helt innan 23.00, för när jag var i grekland så var det ju sommartid, och nu är det vintertid, alltså vi är en timme bakåt. och det var vi ju inte när jag var i grekland..
- jag måste kolla så det inte är damm vid elementet, när jag har lagt mig, och håller att somna.. snarkNEJ just det, måste kolla elementet.
- jag trummar alltid en speciell ramsa när jag går upp i trappan.
- jag måste ha dörren till mitt rum helt stängd, kan inte sova annars.
- jag måste alltid springa och kolla att alla lampor är släckta på ovanvåningen OCH undervåningen, fast bussen går om typ två sekunder..
- jag kan inte duscha med mina armband på.
- jag måste först säga godnatt till min lillebror, sen mamma, sen pappa och sist wilma.
ska jag fortsätta?

har ni några ticks? jag hade kunnat fortsätta i en evighet.
JAG MÅSTE SLUTA!!!!!!!!!


tidernas sämsta film.

godmorgon.
har precis vaknat, sitter och äter frukost, och tittar på en av tidernas sämsta film -
pledge this med paris hilton. den har ett IQ på - 5679, minst!
snart ska jag hoppa in i duschen, och sedan ska jag ringa helle & joss, vi ska hitta på något idag.
eller bara mysa och se på film kanske.     :)
ni får ha det bra, jag skriver när jag har tid igen!            puss.

R.I.P

fick just reda på ett dödsfall.
jag hatar döden.
jag sitter här och gråter nu. mest för hans fru och barn, vi känner ju in princip han, vi hälsade och...
FAN! :|


självmål, höhöhö!

åkte till fotbollen för ett tag sedan, närmare bestämt 40 minuter sen.
det blev ingen fotboll idag, eftersom det var bara jag & två till som dök upp.
så vi satt och snackade ett tag (bränner det fett?) och pratade om våran match i laget, då en av tjejorna som var på träningen gjorde självmål.
hon skulle sparka ut bollen till sidlinjen, men träffade fel och sköt istället in den i mål.. HAHAHA! :D
så jäkla kul, men det var synd om henne.
om man ska trösta henne lite, så var det ett jäkligt snyggt mål i alla fall! ;)


björn gustafsson. I LOOOOOVE YOU! (tänk en tjej med ljus röst på 13 år!)

alla våran älskade björn gustafsson (men speciellt min!) <3
"into" + diktläsning.   höhöhöhö!




vad är kärlek ?
när det bubblar i kroppen som en kolsyrad
dricka, när du fnissar som en liten flicka, när man känner något
man can't deny, when the eagles fly over mountain high.
när all oro är som bortblåst och försvunnen, när simba
återvänder i lejonkungen. när man bara drar replik för
att slippa krångla, min pappa är rik, vill du hångla ?
om spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut,
då ser man galen ut, det har egentligen inte hit och
höra, det är bara en grej man kan göra. när jag dansat
med elin en sommarnatt lång, vi satt på en parkbänk,
jag var kär, hon drack rom. När elin sa att jag var den
vackraste som finns, såg in i mina ögon, och kräktes
på mina jeans. våga styr som en kapten, våga fall
som ett löv, våga chansa och se hur det går. vad är fegt ?
vad är mod ? what is love ? baby don't hurt me,
don't hurt me no more.


basshunter eller borat?

höhö. vem är snyggast i den gröna, så kallade baddräkten.
basshunter eller borat?
jag blir äcklad av båda två... öhhhhhh! :O

image119image120

film och såntdär mysigt.

louise och malin har just åkt. vi hade urmysigt, åt frukost och våfflor, snackade, såg på youtube (björn gustafsson, givetvis!) och fnissade..  hihihihihihihihihihi. :)
nu ska jag och mamma mysa och se på film!
sen ikväll blir det fotboll.... blöööööö.
kram på er! <3

gay, straight or taken.

PJUUU.
jag är färdig nu! :D nu ser rummet i alla fall respektabelt ut.  ( faktiskt riktigt fint, men vill inte skryta. höhöhö! 8-D )

jag tittade på gay, straight or taken för några dagar sedan, (straight, gay or taken?) och jag blev riktigt iriiterad.
där var en tjej, så står hon och leker sexig framför killarna, och fnittrar lite oskyldigt.
helt plötsligt ringer telefonen, och hon utbryter: OJJJJJJJJJJJJJJ, VEM KAN DET VARA SOM RINGER MIG?!?!
då visar det sig vara frun till en av killarna. och hon hade ju ingen aaaaaning om att någon av dem hade fru.
strax därefter ringer telefonen igen, och hon utbryter: OJJJJJJJJJJJJJJ, VEM KAN DET VARA SOM RINGER MIG?!?!
då visar det sig vara att en av killarna har pojkvän.
ojjjjjj! shiiiit, det hade hon ingen aaaaning om!
det är ju inte precis så att hon söker till programmet straight, gay or taken.
så ska hon spela överraskad,
jovisst. hon vet mycket väl att en är gay, en singel, och då givetvis en upptagen. för som sagt,
HON SÖKTE JU TILL PROGRAMMET!!!!!


image118

varför jag är uppe nu.

om ni tittar på klockan, när detta inlägget är publicerat, så ser ni att den är runt 09.30.
och då kan man ju undra, vad fasen gör hon uppe så tidigt? hon har ju faktiskt lov..
min mamma, har bjudit hit hennes bästa kompis och hennes två döttrar på brunch.
de kommer halv elva, och jag måste hinna städa..  vad tänker hon på? hon ska alltid bjuda på frukostkalas, frukost-komma-över-och-ha-trevligt-dag, frukost-allt!   öhhh.
nu måste jag städa, skriver mer när jag är färdigt tror jag.                        puss.
image117
(google.se)


jude law är helt perfekt.

jag var inne på Annas blogg nyligen, och är med och tävlar om en t-shirt.
för att vinna skulle man skriva vilken romantisk karaktär ur en film man skulle ha valt.
jag tog jude law, i the holiday.
jag älskar den filmen, och han är verkligen perfekt där i. så himla sexig dialekt, snygga glasögon, han är en gullig pappa.   han är helt, helt perfekt..   åhhhhhhh! <3
(pssssssst. gå gärna in på hennes sida, men våga inte vinna tröjan!!!!!!!!!!!!!!
jag varnar er!)
image116
(http://pyttis.blogg.se/)



hjälpa pappa med middagen.

nu ska jag hjälpa pappa att laga middag.
vi ska tydligen äta ugnspannkaka, eller fläskpannkaka.
jag har inte ätit det på en evighet, är det gott?
det låter skitäckligt! :O


bao chica bao waaooo.

har precis kommit hem från södervångshallen, har tittat på vellingecupen med julia. det var skoj, alla vellingelag var med i final *stooooooolt som tuppen*

igår skulle vi, min familj, som sagt på middag till maja. eller till hennes mamma egentligen, men.
jag var egentligen inte så sugen på att åka dit, jag kunde ju ha gjort något annat. något roligare.
men jag och julia är snälla, vi åker dit och äter, och är där en stund för att sedan gå och göra något vi vill.
jag åker bara dit för att maja är där, för att vara snäll mot henne.
tror ni hon är där?
nope.
här försöker man vara trevlig och komma, så är inte ens hon där. jag blir så arrgh.  :|
sista gången jag följde med där. nästa gång är det hon som ska bli lämnad. höhöhöhöhöhhö. 
jag och julia gick hem till julia sen, tittade på melodifestivalen och se upp för dårarna. det var mysigt!
nu ska jag städa...........

gubbar som tror att dem kan allt om fotboll.

jag har varit med julia och tittat när MFF spelade en träningsmatch i kulladahl, det var svinkallt, så vi drog i mitten andra halvlek, de låg ändå under med 1-0.
där var en jobbigt man i 30 års åldern bakom oss.
han kommenterade allting de gjorde. ni vet på det sättet som om han vet-allt-om-fotboll-fast-han-inte-har-rört-en fotboll-själv-sättet.
"där skulle han ju passat till vänster, är han helt hjärnbedövad"
"vad fan håller han på med"
"byt kant"
jag blir så irriterad på sånt. spela bättre själv dååååååååååååå, gubbe.
nu ska jag värma upp min stenfrusna kropp i ett bad, sen ska jag till maja & stina ikväll, vi ska dit på middag.
det blir nog trevligt, julia är ju också där.

christina aguilera

jag var inne på emilias blogg, hon hade lagt in en video på christina aguilera.
jag har alltid tyckt att hon har en bra röst, men jag har aldrig lyssnat på henne. jag lyssnade på denna videon, och rös i hela kroppen. gud vilka röstresurser hon har! jag ryser ofta till musik, och detta är helt galet vad jag ryser när hon sjunger denna.


The voice within'

besökrekord.

ni kanske tycker att jag är patetisk. att jag ska bara hålla tyst, att jag inte är på alla andras "besökrekordnivå",
MEN jag hade hela 27 unika läsare den 10 februari. vilket är mycket för en blogg som min.
egentligen, varför skulle ni vilja läsa om till exempel att jag snart ska till min kompis josefine och sova där, för det ska jag. men tack tack tack, i alla fall, för ni läser min blogg.       ibland.
ni får ha en bra fredag, för det tänker jag ha, för jag har looooooooooooooov! :D



hihihi... (a)

förbjuden kärlek.

under hela 2007 har mitt fotbollslag inte varit ett lag. alla har kommit till träningen och sagt, fan vad jag inte är sugen på det. fan, jag vill bara hem. men ta bollen. säg inte att du ska skjuta om du missar. för helvete, skärp er. kom igen. fitta. men skjuuuuuuuut. åhhhhhh. men gå pååååååååå. jobba hem, för helvete.

alla har hatat våran tränare, han hade problem med sin tonårsson, har låg i skilsmässa och utbröt några fel valda ord till några i laget som:
- du har blivit bra på att tacklas nu när du har gått upp i vikt.
& det säger man inte till en 17-åring.

nu visar det sig att han har börjat dejta min kusin. vilket inte är så kul i och med alla typ hatar han, i alla fall mina fotbollskompisar. jag har inget emot honom. men....

har ni varit kär i någon ni inte få, kan eller borde vara?

jag har looooov. lov! LOOOV! :D

jag har spoooooortlov! :D
matten kändes helt okej, dock inte kemin. men äääähhh. ;)
snackar med josefine, ska antagligen sova där ikväll, vilket är supermysigt!
skriver kanske mer sen, jag har inget att säga er, tyvärr.
eller jo! var det någon som såg säsongspremiären av grey's anatomy i onsdags?
musiken som spelades, var det maia hirasawa som sjöng?
om ni vet vem det är, en söt sångerska.

image115

uttjatade ord och sånt.

det är alla hjärtans dag snart. jag har alltid gillat alla hjärtans dag, den var så mysigt när man var liten, gjorde fina kort, skrev dikter, klippte och klistrade. men nu, är det inte bara att alla ska äta middag med sina respektive partners? NEJ, jag har ingen partner.
jag kan visst då gratta, eller grattar man på alla hjärtans dag?, mina kompisar, och min familj. men det känns som ett försvar. har man ingen partner, så ska man ju "fira med sina kompisar", ha kul med dem, visa att du tycker om dem, och BLAAA BLAA BLAAA!  mina kompisar vet att jag älskar dem, även fast vi inte säger det någon gång.
eller, en gång. då vi var i stugan i blekinge, vid sista dagen - gråtdagen, DÅ, endast då har vi sagt, jag älskar er.
& det räcker, jag älskar dig är uttjatat, det har ingen betydelse om alla säger det hej villt.

(när jag då säger att jag älskar björn gustavsson, heath ledger, jude law, jake gyllenhaal, etc, då menar jag att jag gillar dom, att dom är snyggingar. men jag känner ju inte dem. jag är lite ironisk, FAST ÄNDÅ INTE!)

jag ska göra det bästa av min alla hjärtans dag, jag ska plugga matte...
jag skulle, egentligen spela match. men jag har inte fått samlingstid, jag har missat ett par träningar, och de har inte sagt till mig, utan endast lämnat ett schema då alla matcher spelas.
ska jag anta att jag ska spela? eller vad? FÖRKLARA FÖR MIG!
jag hinner inte spela match, jag vill inte spela match. jag tror helt enkelt jag skiter i att spela match.
sov gott, så hörs vi antagligen imorgon.


om skolan som HAR dödat mig.

jag har no-prov imorgon, elektrokemi, vilket är ganska svårt ska jag få be att tala om.
idag, när jag, joss & rebecka i, gick ner till no-martin för att få vår 28:nde extra lektion, eftersom jag inte fatta, började han snacka om att vi inte ska ha sådan press på oss, att denna tiden ska vara rolig, och gymnasiet kommer bli ännu roligare, att våra betyg räcker för att komma in var vi vill, som sagt, att vi inte skulle pressa oss så mycket, för det är ingen som pressar mig, förutom jag själv. det slutade med att började böla.
från och med nu är inte skolan allt, jag ska självklart sträva efter att behålla mina bra betyg, och förhoppnigsvis höja mig i något ämne, MEN det är inte hela världen om jag "bara" får VG på ett prov. för VG är skitbra!
så nu ska jag knappt bry mig om no:n mer, jag kan det bra. jag ska kanske läsa igenom det några gånger till, nu ska jag strax titta på grey's anatomy, och spela in lost.  ha en bra kväll, för det ska jag ha. därmed basta!


WILMIS PILMIS PÄRON PUNG ANDERSSON!

idag blir min snygga hund tre år gammal.  <3
image114
wilma, a.k.a pillifjonken, pillimusen (pill-i-musen? höhöhöhö), filippa, lisen, kyckelfilé, kyckelfilé med rosépepparsås, jasmine, fjonken, wilmis pilmis päron pung, wilmis, pilma, hilma, pilmis, grisen, grisråttehund, ratta, wimla (enligt mina kusin barn)...........

klippa sönder lappar med nummer till brandmannen, hur dum får man vara?

jag fuskade idag. hihihihihi. jag tränade bara fotboll i drygt en timme, sedan smet jag hem.
mysigt kan man ju tycka. men jag skulle hem och plugga. och det var INTE mysigt.
jag har tittat på gossip girl, duschat & satt in i diskmaskinen, och allt detta skulle, enligt mitt schema i huvudet, vara klart innan 22.00 , därefter skulle jag från 22.00-23.00 plugga no. så snart smäller det !
jag ska plugga in teorin idag, eller det man bara ska inse, inte fatta liksom.
och imorgon ska jag fråga hur jag fattar det andra, för det gör jag fortfarande inte.

jag är inte bara irriterad över no:n och matteprovet, utan även att min bror har varit på mitt rum, och det är ju inte så konstigt, datorn är ju här. men inte nog med det,
HAN HAR SUTTIT OCH KLIPPT SÖNDER LAPPAR JAG HAR PÅ MITT SKRIVBORD, är han helt jävla störd?! :O
det var i och för sig bara en lapp där jag har skrivit upp en film jag vill se, men dett var med jake gyllenhaal, så det är illa nog. han har också klippt sönder en lapp jag fick från en brandman, med nummer till polis, ambulans, RUBBET! och det, om något är dumt, tänk så börjar det brinna, hur ska jag veta numret då?
nej, nu ska jag börja plugga, så jag kan sova lite tidigare.


pssst. jag svarar på era kommentarer, när jag har tid. jag prioriterar konstogt nog skolan först. :(:(:(
puss på er! 8-D


har ni några nålar i syslöjden?

tro det eller ej, min dag har varit relativt bra.  på so:n gick branddalarmet igång, så vi missade ett tag.
när vi hade gjort vårt rutinuppställning på skolgården, vi hann inte komma in förrän det började tjuta igen. så det var lite skönt, att missa då va. därefter såg vi på en spansk skräckfilm, på spanskan givetvis. på svenskan var det också film dags, och vi tittade på en film som hette we feed the world.
men nu måste jag plugga no, därefter är det fotboll & sedan gossip girl.  wihoooo! 
nu är jag inte på bra humör längre. mattis kom in och sade,
- öhhhhhhh, rebecca. får jag och filip låna ditt trumset, vi ska starta band. 
- ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH! ni får inte spela högt, wilma är skiträdd, och jag måste plugga....... åhhhhhhhhhhh, okejdå....
lycka till era skitsjuor, bara för att ni bara har multipilkationstabellen i läxa.
6 gånger 8 = 40.... öhh? 40... öh? 49? nej 48!!!!!!!!!
  (jag vet vad det blir,  ni skulle bara förstå principen!)

förrästen, en klasskompis, kom in till syslöjdsalen, från träslöjden, och sade:
_ asssåååååå, har nu några nålar här?
IQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nä, det är bara en syslöjdsal.
- men åhhhh, jag menade som man kan ta under naglen med.. jag har fått något där. det var det.. jag menade.. ja....   HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ! 8-D


till ida.

här ida, det är per hammar!
han snyggingen, som skrynklar ihop hela huvudet,
och som har lugg.
hihihihi. han är söt, visst är han? 8---D
image113

au pair........... och flaggstångar!!!!!!!!

jag sitter här i mitt oerhört varma, stökiga, men hemtrevliga rum och är avundsjuk.
jag är först och främst avundsjuka på er som har en flaggstång,
så om någon skulle vilja ge mig en i födelsedagspresent, den 7 april så går det jättebra.
ni kan skicka den på posten, så när jag hämtar paketet tror jag att det är en stavhopps stav, men blir istället så himla glad när jag ser att det är min drömpresent - en flaggstång.
men det var inte det jag skulle komma till, inte huvudpunkten, the mainpoint, la cabezapunkto.
huvudsaken var, att en tjej i mitt fotbollslag, ska den 1 mars bege sig till england i ett år, för att jobba som au pair.
england, i ett år.. åhhhhhh.
& inte nog med det, familjen har en städerska, mamman är hemmafru och hon ska inte laga mat, städa eller lämna barnen på dagis. hon ska typ, leka med dem. för pengar! boende, el, tv, mat, ALLT är gratis,
så hon leker med barn, för att få pengar att spendera på nöjen.
jag vill också ha tagit studenten och kunna åka till england i ett år, det var bara det jag ville säga.

+  att imorgon ska jag plugga no. nu har jag skrivit det, så nu är det upp till bevis. FRÅGA MIG IMORGON, så får jag skämmas om jag inte har gjort det.     ha det gött!


flaggstång!

gillar ni flaggstänger? jag tänkte på det igårkväll, när jag inte kunde sova.
jag ville så gärna ha en flaggstång i trädgården när jag var liten. jag tyckte att alla andra hade det, att de kunde flagga när dem ville. någon gång, i mitt tråkiga liv, ska jag äga en flaggstång.
& jag kan lova, alla ni har säkert en! eller HUR många har verkligen en flaggstång, det kanske till och med är, so last year. har ni en flaggstång?
JAG VILL HA EN FLAGGSTÅNG! :|

annars så SKA jag plugga nu. vi har två prov denna veckan (nope, vi har inte lov förrän nästa vecka) i de svåraste ämnena som finns - matte och no.
julia ringde precis och frågade om jag ville åka till stan, det är den 7 gången på typ 2 veckor. men jag kan inte, som vanligt. för jag måste plugga..... på hennes skola har de haft 1 prov, sedan jullovet. vi har haft minst 7.
ja, nu ska jag verkligen plugga, sen blir det fotboll!
kram
image112

arg arg arg, mannen här är väldigt arg..

vad fan är det med youtube?
eller är det bara hos mig hemsidan är helt jävla störd? jag är på dåligt humör, och så kan jag inte ens få ha lite skoj, det vill säga att titta på älskade björn gustavsson klipp.
jag får väl nanna istället. 

ps. i ett tidigare inlägg tänkte jag skriva att jag verkligen skulle göra matte idag, för jag ska klara provet på fredag, och jag tänkte verkligen göra matte. men jag har inte gjort någon matte, som tur är så vet ni inte det, för jag skrev aldrig det. ds.

bubblor, så kallad vardagslyx.

jag tänkte lyxa till min vardag lite.
oh, jag badar! jag tänder ljus & lagar te. & bubblor, jag måste ha buuuuuuuubbloooor! tänkte jag, helt i extas.
jag fixar mitt te, fixar bubblor, och ljus.
jag kliver ner i badkaret, AJJJJJJJJJJJJJJJ! det svider på hela kroppen.
varför kommer jag inte ihåg det, jag kan inte ha bubblor, jag blir röd på hela kroppen. baskens.
nu har jah smörjt in mig.   åhhhhhhh. jag som skulle ha det mysigt..
jag är ren nu i alla fall.

image111

maskerad!

farmor & farfar är här nu. vi har precis ätit våfflor, och jag sugen på att gå på maskerad, eller någon sort av glamorfest.
tänk att få klä upp sig med en fin klänning, sminka sig fint, eller att klä ut sig till en gurka?
jag har inte varit på maskerad på säkert 7 år, 6 kanske.
dock så när vi slutar nian, så klär alla nior ut sig, och så får hela skolan rösta på den bästa.
jag funderar på att vara spiderman.  höhöhöhö 8-D
eller vad tycker ni jag ska klä ut mig som, skulle vara kul med lite tips. jag vill vbara unik, inte klä ut mig till en bebis som alla andra. för "det är ju så kul att vara bebis, eftersom nu är vi inte bebisar längre.."
så sa alla, inklusive jag, när jag var mindre.
HJÄLP MIG!

HOPP OM DAGBOKEN!

jag och min bror är ensamma hemma nu ikväll. när jag var här uppe på mitt rum, hyrde han en film från tv:n.
en sådan tråkig en, typ om en tomte som var kriminell. när jag hade gett upp hoppet om dagboken, så frågade han som en räddande ängel.
- rebeccaaaaa, vill du hyraaaa en film?
ja tänkte jag och fylldes med hopp. dagboken, dagboken, dagboken.... dunkade i mitt huvud.
- den fanns inte..
- jooooooo, leta lite till...
- men rebecca, jag hittade inte den.
varför ska de ha scary movie, och inte dagboken? jag fattar inte det?! :O
sen förelog jag ciao bella, brokeback mountain... massa filmer. han bara.
- öhhhhhhhhhhh, nä.
what? är det han som bestämmer? han har redan hyrt en film.
- men då går jag upp och ser något annat då, säger jag surt för att han ska förstå atthan ska säga, nä hyr du istället, så går jag upp.
MEN NEJ, DÄR KOMMER INGET SNÄLLT!!!!!!!!!!!!! JAG ÄR ARRRRRRRRRRRRRRG!
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!
DUMMA, DUMMA BROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

filmtime!

jag vill se på dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta.
jag har varit inne på sofies blogg så många gånger idag, http:/thenoteboook.blogg.se, så jag blev sugen på den.
den är så himla bra, jag rekommenderar den verkligen! men jag har blivit av med den, tyvärr. :|
jäjä, jag får leta upp en annan film.
vilken är er favoritfilm, jag behöver lite tips.
ni får ha det bra, hoppas ni har haft en bra lördag.   


                         image110

                                                  
(från google.se)

han behöver ju inte tro att han luktar illa.

igår när jag åkte hem från stan, var bussen knökfull. alla fick sitta brevid alla, i princip.
där var en dam, tänk er en snorkig dam i 56 års åldern. hon satt brevid en ursöt gubbe, eller en man som var kanske runt sextio. när ett annat säte blev ledigt, så ,bokstavligt talat kastade hon sig dit.
jag tyckte synd om den ursöta gubben, precis som han inte dög att sitta brevid.
jag satt snällt kvar brevid min partner. för jag vill inte att han skulle tro att han luktade illa eller något.
det var bäl artigt gjort av mig, viiiissssssst? ;)

image108
(från google.se)


breven till min döda kanin! (LLL)

man kan se vad det står, och jag är helt snyftig! jag kommer ju ihåg allting som jag har skrivit, åh! <3
BREV 1.



- " 14/5-03
Hej Jindra!
Jag saknar dig JÄTTE mycket!
13/5-03 Igår var ja, Gabi, och Gabis pappa Nils och såg på:
MFF - Örgryte
1 - 1
Men MFF hade många läge och Örgryte bara fäldes och tog hands.
/Riri
-->



- "Önska mig lycka till för jag ska springa kalvinknatet (14/5-03)
Till Jindra från Riri

BREV 2.



- "Hej Jindra!
Det har börjat brinna när ja o Mattis sov över hos Mormor&Morfar. Jag har inte skrivit på länge.
Helena Hägg har kommit hem från Italien under somaren MFF vann med 5 - 0 mot helsingborg! (6/7-03 skrev ja) till dig. Gabi ska följa med till Blekinge,
/kram Rebecca hela familjen hälsar. den 8/7-03



BREV 3.



- " Hej Jindra! 29/1-04
I fredags var vi på Hipp Hipp och det var jätte kul! Och denna fredan ska jag på skoldisco.
Jag saknar dig jätte mycket! <3
Vi kanske ska
åka till immeln till våren med skolan! När vi var där med friidrotten var det jätte kul! Vi tränade spelade pingis, gick spökrunda och hade kul! Puss och kram -->




Rebecca oco mormor och morfar och farmor och farfar hälsar också!

Mormor och morfar hämtar varje torsdag och dem hämtade oss idag (det är torsdag)
Puss o kram gubben. Hejdå! <3 <3

IQ, dem hämtar oss varje torsdag och dem hämtade oss idag (det är torsdag).
näää, det fattade man inte? höhöhöh, vad söt jag var!


brev till en död kanin.R.I.P JINDRA! BUHUUU!!

har ni sett vilket härligt väder det är idag. jag gick ut i trädgården innan idag, och jagade min kära hund.
tro nu inte att jag skulle slå henne eller något, hon gillar att bli jagad.  höhöh. 8-D
när jag kom ut så såg jag massa snödroppar, jag kollade på min kära gravplats av min kanin. buhuu.
när vi fick "henne", så hade jag precis fått en kusin, då döpte jag "henne" till jindra, som min halv-holländska kusin skulle heta. men min jindra var en kille. men han dog inte av att heta ett tjejnamn, utan att av han var typ 9 år gammal!
min kompis skrev brev till sin hund när den hade dött. då skulle jag också göra det, såklart. så jag såg en plastpåse ligga där, med en massa brev i. jag ska se om dem går att läsa.  
undrar vad jag har skrivit.

- "hej jindra! jag saknar dig. idag har jag lekit med gabi, uno, lala, och hannah. vi hadde jettekul. vi lekte posishon x.
vi brukar leka det. vi la updragen i hannahs brevlådda. jag o uno van. jag, uno, gabi, lala ock hannahs gropp heter pumpa. vi heter det för att alla hade puma byxår på fridroten.
igår fik jag en dåcka, den var fin. hon heter elinår. poss poss."


   


allsång hos reppe.

nu ska ni få se han live, eller i alla fall på video. 8-D
jag känner mig som elva igen :$   hihihihihihihihi.




jag sätter in texten, så kan ni sjunga med.
jag, däremot, kan den redan utantill.  *stolt som tuppen! statsiki, kommer någon ihåg?*

ti si moja prva ljubav

Budim se
prestaje jedan divan san
oblačim se na brzinu
da odjurim s dečkima van

al' je tata stao na vrata
i rekao: "Ne mo?e? van,
nedjelja je dragi sine
ide? s nama u restoran".

Kad sam je vidio u restoranu
promjenilo se sve
nisam vi?e mislio na hranu
nego kako doći do nje.

Poku?ao sam stari trik
kao: "Mo?ete mi dodati sol?"
srećom tata joj je bio frik
i rekao: "Sjedni s nama za stol".

Ti si moja prva ljubav
ovu pjesmu tebi pjevam ja
cijelog si me smotala, zaludila
i vi?e ne znam koliko je dva i dva

Ti si moja prva ljubav
ti to dobro zna?
Ti si moja prva ljubav
super mi je kad me pogleda?

Znam da izgleda ko čudna priča
ali tako bilo je
jo? i danas mi se sviđa
sve bi dao da sam kraj nje

Dobar bio mi je onaj trik
kada sjeo sam s vama za stol
ti postala si glavni lik
mojih priča i pjesama sto

Ti si moja prva ljubav
ovu pjesmu tebi pjevam ja
cijelog si me smotala, zaludila
i vi?e ne znam koliko je dva i dva

Ti si moja prva ljubav
ti to dobro zna?
Ti si moja prva ljubav
super mi je kad me pogleda?



jag får massa minnen, åh, jag blir ju nästan kär i han igen.....   (LLLLLLLLLL)
hihihihihi, alltså.. hiohiiiihhihihihi...... azzzåååå. jag vet inte *FNIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ*

sexistisk gympa, & diiiiiino!

hejsan svejsan sa reppe.
idag åkte jag in till stan efter skolan, skulle fixa foto till ID, men det blev ett par shorts istället.
därefter var jag med min mamma och gympade.  det var sjukt jobbigt faktiskt. jag trodde inte korpengympa skulle vara SÅ jobbigt.
ni kan i alla fall inte ana vad sexistiska de var där. när vi sprang runt i salen, då var där en man som daskade till, DASKADE TILL! en kvinna i rumpan, hon bara log lite generat. jag hoppas de var gifta. men ärligt, ett riktigt spank var det.
sen sa ledaren; dessa övningarna är bra för bäckenbottnet, och det övar man ju bara på ett annat ställe, höhöhöhöhö.... WHAT?!  :|

nu ska ni få se på min kärlek vid 11 års ålder.
han vann junior eurovision song contest 2003, dino hette han. & han kom från Kroatien, och sjöng om sin första kärlek. jag tittade på bandet, om och om och om och om igen.
jag grät för jag visste att jag inte skulle träffa han.  buhuuuuuuuu.
jag kunde hans kroatiska låt utan till, Ti si moja prva ljubav, akanabra sa akanabra sa, ti si moja prva ljubav, aje dana date danje, a selamionasi..
(lägg märke till att jag TROR att den gick så!)
men jag har kommit över han, åhhhh diiiiiiiiiiino! <3

image97

en pippi och ett möss!

höhöhöhöhöhöhöhöhö. hittade denna hos ida, http://daaarlingen.blogg.se/, den är hur kul somhelst.
TITTA PÅ DEN! :D & säg nu inte bara att ni har gjort det, GÖR DET!


sjung för Guds skull!

& så sjunger peter, "för han är med mig nu" .
pekka heino dansade som en galning till cara mia.    hihihihihi.  (a)
nu ska jag läsa igenom son:n en sista gång, kanske två. hoppas min gärna har tagit upp någonting av hitlers sjuka verk. :| ska gå i skolan imorgon, mår väl inte toppen, men jag kan inte missa mer.
sov så sött, & imorgon är det freeeeeeeeedag.
apropå fredag, den enda gången jag har tittat på fredag hela veckan, var när johan glans & josephine bornebusch sjöng en låt om mamma, pappa barn.
" det ska va mamma, pappa, barn, bara mamma, pappa, barn.
inte pappa, pappa, barn.
inte mamma, mamma barn. "   de va med i en kristen kör som hette sjung för guds skull!
josephine hetta elsa-gun.
jag fattar inte varför jag är på så bra humör. jag måste plugga till prov. och nästa vecka kommer bli ett helvete.
godnatt... TRALALALALALAL! 8-D

gaygalan! (LLLLLLLLLLLLLLLLLL)

jag älskar gaygalan! <3
om det är någon liten homosexuell kille som vill vara kompis med mig, så SKRÌIIIIIIV!
ola salo ska helt klart vinna årets homo!
jag måste bara skriva av mig, åh!   gaaaaaaaah.
puss puss! 8---------------------D


jag vill ha ert perfekta liv.

det känns som alla bloggare har ett sådant perfekt liv. alla utom jag.
de fotar en massa, åker på semester, köper kläder titt som tätt, vilket tyder på att man HAR råd att köpa kläder titt som tätt. de äter lunch med vännor på stan, dricker kaffe eller te. de bor med sin pojkvän som de har varit tillsammans med i typ sådär 234 år, de går till gymmet, eller drar ner på stan. de åker och shoppar i storstäder som stockholm, london eller new york. de går på konserter, dricker sina smoothies. 
det känns som om de lever i en sommarvärld alltid. för visst är det så, att allt är bra på sommarn.

nu ska jag gå och titta på grey's anatomy. där problemen löses genom en romantisk kyss i hissen.
därefter är det tillbaka till verkligheten, där jag måste råplugga till so-provet. hade jag levt på 1920-talet, skulle jag döda Hitler. han har förstört mitt liv, det är hans fel att jag måste plugga till andra världskriget.
gå nu och gosa med er partner. jag unnar er det!

image96

en dansk gubbe som inte bryr sig.

jag är färdig med mina anteckningar till so-provet. jag skrev typ 8 sidor anteckningar, medan bokens samanfattning bara var två sidor. jag är urkass på att "veta vad som är viktigt, och veta vad jag inte behöver kunna".
jag tror att jag måste kunna vad Hitlers fru heter, men det ät ju egentligen meningslöst.
YEAHYEAHYEAH!
(tänk en dansk man som inte bryr sig riktigt, YEAHYEAHYEAH!)




höhöhö, dem är stentuffa!
om ni tittar på den lilla killen, han står framför kameran hela tiden, står framför den andra killen, så han inte syns.
men det skiter han långa fullständigt i. han kör sitt lila race där bakom, dansar hejvillt, rockar loss!
ett tag får han vara ensam framför kameran, då fortsätter han köra sitt egna race, sen kommer den andra grabben tillbaka, då fortsätter han dansa i skuggan av han andra.  åhhhh, han är för go, den grabben! :D

om isbjörnar och katter med hatt.

jag är arg på mamma. och hon har gått och lagt sig, vilket gör mig ännu mer arg.
mamma går aldrig och lägger sig ovän, och hon åker aldrig iväg ovän. är detta något undantag? tydligen!
jag som till och med är sjuk...  :|
mamma var inne på toa och grejade med något, då hon gick ut utan att släcka. som vanligt lekte jag polis och skrek:
- SLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄCK!
- men jag ska bara ut i tvättstugan, jag ska in snart igen.
- meeeeh, åhhhhh! släck så länge.
- *hmmmmfrf*
- då släcker väl jag då.................
- nej, då gör jag det.
- HÅÅÅLLLL KÄFTEN, DET DÖÖÖÖÖDAR ISBJÖRNARNA!!!!!!!!
jag tycker faktiskt synd om isbjörnarna. faktiskt.

sov gott om natten, liksom den där katten, med hatten du vet.

upprepning på högsta nivå.. PÅ HÖGSTA NIVÅ!

jag tittade på ett program tidigare idag. ni vet ett sådant jobbigt, där det går ut på att hitta ett ord.
programledaren upprepade i princip alla ord. ALLA ORD! (höhö, likaså jag nu!)
"ni vinner 10 000 kronor! 10 000 kronor"
"det är inte cykelpump! INTE cykelpump!"
"nu är det bara en minut kvar! EN minut kvar!"
jag fick panik..................... JAG FICK PANIK!          skoja lite med er nu.  höhöhöhöhö.
jag MÅSTE börja plugga nu.. MÅSTE börja plugga..   hihihihihihi.  ska sluta nu, jag lovar!.......
sluta nu, jag lovar!   hiohöhöhöh.


han är för go, den killen. & duktig, och framför allt, så söt! :D

nationellt prov, blöööööööööörk.

vi hade ju nationellt prov idag, svenska - läsförståelse.
jag var helt skraj innan, hade knip i magen, mådde illa och var helt skakig.
vi fick ha med något ät- och drickbart in när vi skrev provet, jag hade russin och vatten.
efter ett tag kände jag russinlukten, och jag blev så illamående så det var inte sant. jag fick gå och ställa paketet längst bak i klassrummet, jag blev helt svettig och yr. jag fick skriva klart provet, och sedan gå. vilket man egentligen inte fick göra, man var tvungen att sitta hela tiden.
jag ringde mamma, så hon fick komma och hämta mig. jag hann knappt in förrän jag kräkte.... blöööörk.
nu har jag sovit i fyra timmar, tittat på tv & tagit det lugnt. får se om jag går imorgon.
skriver kanske senare, måste börja med so:n nu. ha det gött! 8-D

fasiken.

jag har hittat mina nycklar. jag har funnit mina nycklar. mina nycklar är finda?
nope, så heter det inte reppe.
vi ska ha nationellaprov imorgon, och jag mår illa bara jag tänker på det. imorgon ska vi ha läsförståelse, och jag hatar läsförståelse. för jag HAR INGEN FÖRSTÅELSE! & på torsdag är det dax för uppsats. så jag måste börja tänka hur jag formulerar mig.  fasiken. jag gillar ju inte att tänka, det är jobbigt.
vi skulle ha åkt till vallåsen, och åkt skidor på onsdag, men det blir inte av, för det är typ 28 grader plus.
fasiken.
jag är på dåligt humör. jag måste börja plugga so. jag ska snart träna fotboll med ett lag där jag känner mig ännu mer fel än i vanliga fall. fasiken.
jag är positiv. du måste vara positiv, reppe. du ÄR glad! det är kul med skolan.
jovisst?

buhu, mina nycklar.

nu sitter man här igen.
en söndagkväll med ont i magen.        bajs.
idag har jag bråkat med pappa, städat och haft allmänt tråkigt.
jag är av med mina nycklar och har konstaterat att jag antingen har låst in dem i skåpen, vilket inte är ett problem, då unni har extranycklar i sitt. eller att jag har tappat dem i stan. och otursfågel som jag är, har jag säkert gjort det.
jag hatar att vara av med saker. de är inte i min väska, inte i nyckelskåpet, inte på mitt rum.   :|
HJÄLP MIG!   ska försöka sova nu. snart. godnatt på er i alla fall.

arnnnnee

har kommit hem från stan nu. vi såg ju som sagt arn.
förutom att han ser bra ut, så tyckte inte jag den var sådär jättebra. den varade i ungefär två & en halv timme. lite långtråkigt.  men jag gillar bio ändå, det är mysigt! måste också nämna att platserna 217 och 163 fick paketer, WHAAAT?! dvd-filmer.  snacka om att favorisera. :|
när jag kom hem så tittade jag och mamma på en film på tvåan. inte stolthet & fördom, men något liknande.
men jag somnade konstant eftersom jag har varit uppe i exakt 22 & en halv timme i rad i natt. (bokstavligt talat!)
ska nana nu, så ni får ha det så bra!  adjö.

konsten att färga håret med balsam.

är hemkommen från joss för ett tag sedan. jag & ett gång tjejor var där och såg på 1408, och därefter nanade vi där. hade väldans trevligt. 8-D  (ska bara nämna att min bror fyllde fjååååårtizzz igår!)
vi skulle bland annat färga josses hår, vi blandade färgen och började "färga".
hon skulle få en rödbrun hårfärg, men medlet var vitt, så vi blev lite fundersamma.
har vi verkligen blandat rätt?
det visade sig att emma hade blandat i balsamet, som man ska ha efter färgningen, istället för färgen.
så vi fick ge upp, och joss fick gå och duscha. 

mindy & jag var vakna till sex, då jag mitt i ett samtalsämne somnade bort från henne. snällt liksooom.
ibland slummrade jag till, och när jag sedan vaknade igen sade jag:
-  öhhhh, mindy. har du åkt ambulans?
- ööhhh. jag ser pi framför mig, jag ser pi-tecknet!!!!
- öhhhh, jag ser att skolan brann precis....
höhöhöhöhöhö.

nu ska jag på bio med familjen, ska se arn.   är den bra? (:


RSS 2.0