Tjejmiddag och cantralskolan!

Idag ska jag ha tjejmiddag, eller födelsekalas lite för tidigt. Så hela dagen har gått åt till att städa, fixa, duka, baka kladdkaka, förbereda mat.. Nu har jag bara mitt rum kvar, och det går nog ganska snabbt, det ser ganska bra ut redan (vilket är oerhört sällsynt!!). Idag mellan 20.00 och 21.00 ska man släcka alla lampor, apparater och sånt, för miljöns skull. Jag tänkte göra det, men vi får väl se!


Hur kan man undvika att man är gravid?

Jag läste i en tidning idag att en 19 årig tjej, hade fått ont i magen en natt, och bara hej fallebooom födde ett barn. Hur kan man undvika att se att man är gravid? Jag tror det är omöjligt, dels för mensen (som denna tjej sade att hon hade haft hela tiden) och sen magen. Det är ju omöjligt att undvika när man är naken och i typ 8 månaden!
Jag tror inte man vill erkänna för sig själv, så man intalar sig själv:
Nej, jag är inte gravid! Jag är inte gravid! JAG ÄR INTE GRAVID!

Så alla som inte är redo för barn än, kolla noga era magar varje kväll, och sedan om något sparkar innuti er, så är det inte ett kycklingben som ni råkat svälja, utan antagligen ett bebisben!


27 mars.

Godkväll alla prickar! Nu, 22.20 är första gången jag har haft tid och sitta ner här hemma. Imorse hade jag urstressigt som vanligt, och sedan direkt efter skolan stack jag och Joss in till stan och shoppade, dock inte jag, förutom bussbiljetten då. Med hemska uppleveser av två duvor som höll på att bajsa på mig (2 duvor!! :|) i bagaget hann jag knappt hem förrän det var träning, bara snabbt packa väskan och åka iväg. Nu har jag precis duschat och ätit banan, och nu kan jag pusta ut.. PJUUUUU! :O

Jag lovar att det blir bättre uppdatering nu!

Tänkte också påminna er om en miljösak man kan bidra med, nu på lördag, den 29 mars ska hela Sverige (såklart kommer knappt hälften att göra det, men..) släcka alla apparater, lampor, dra ut sladdar, rubbet klockan 20.00 - 21.00.
Hänger ni på, jag tycker verkligen ni ska det! =D

"Konsten att vinna "gå-tidigare-tid-från-NOn"

Är hemma nu. Vi slutade en timme tidigare idag, i och med idrottsdagen. Och jag överlevde skridskoåkningen, tro det eller ej! Jag var till och med hyffsad duktig.
Sen vann jag "du-får-gå-fem-minuter-tidigare-från-frivillg-NOlektion-när-du-vill-pris", för jag vann på rundpingisen, men vår lärare ändrade sig och sade: Neeej, du skulle ju vinna över mig.. WHAT?! :|
Jag fick revansch senare, och vann! Men sen dumt nog spelade jag en sista kvitt eller dubbelt match, och förlorade.. Men som tröst fick jag "du-får-gå-en-minuter-tidigare-från-frivillg-NOlektion-när-du-vill-pris".  8-D

Är det någon som ska titta på Grey's Anatomy ikväll? Izzie var så söt sist, när hon bara hade rakat ena benet! :)

Våffeldagen!

Första dagen i skolan idag. Höll på då imorse när väckarklockan ringde. Eller förresten, när pappa sa till mig. Som vanligt så hör jag inte min väckarklocka, trots att den ringer 2 gånger.
Annars så kommer denna veckan kommer nog bli hyffsat skön, imorgon har vi idrottsdag, då ska vi åka skridskor, simma, spela pingis, badminton, squash OCH bowling. Blir mycket rörelse, tur att jag inte har fotboll på kvällen.

Ikväll så tränar jag fotboll, sen blir det våfflor och Gossip Girl?

Är det någon mer än jag som ska äta våfflor idag, det är ju trots allt våffeldagen!

image149
(bild google.se)

Min kompis sviker mig för en tjej med silkeslent hår.

Det  blev ingen match för min del idag, inte för lagets del heller för den delen. Vet inte om det beror på brist på spelare, eller på snöstormen.
Jag och Unni bestämde i alla fall oss för att ta en fika, på Vellinges mysigaste café Mimmas, så vi cyklade dit i snöstorm, blåst och slask och vind och.. ja, allt! Så kom vi dit, och vad möts vi av?
STÄNGT!  Jippie, så har man nästan tagit livet av sig för att få smaka världens godaste chokladbulle, så är det stängt.
Det slutade med att vi gick in på ett ålderdomshem, och fikade chokladbollar & påskmust med pensionärerna.
Höhö, fast de tyckte säkert det var kul med två unga töser.. 8-D

Jag fattar inte varför jag är bästis med henne, hon uppskattar inte mig..
Jag skickade ett snällt sms till henne, och frågade om hon ville komma på tjejmiddag till mig på lördag

Unni: Jag kan tyvärr inte, jag ska till en annan tjej som fyller år! :|
Jag: jaha.. din.. din..din.. DIN DUMMA SILL!
Unni: hon heter Camilla & hon har silkeslent hår.
Jag: jaså, det har hon? DET HAR JAG MED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unni: Men hon har chokladbrunt hår också. & på lördagar brukar vi sitta och kamma det med en smultronröd kam.

Men gå till Camilla då, din illaluktande.............. sill?
(här tänkte jag lägga in en bild på oss, för en gång skull, men blogg vill inte det

Min sista lovdag!

Godmorgon på er. Bloggade inget igår, hade faktiskt ingen möjlighet.
Vi skulle äta lunch hemma hos mormor och morfar, så mamma och pappa väckte mig tio minuter innan vi skulle åka. Sedan stannade vi där, och åt middag också. Kom hem ganska sent, sedan tittade jag på en bra film med mamma, another life. Sen blev det att sussa direkt.

Laget ska spela match idag hemma, och så frågade en om jag ville komma och titta. Så jag kanske sticker ner där och kollar ett tag. Sen pratade jag och Unni om att träffas idag, så jag ska höra av mig till henne också.
Ska svara på era kommentarer nu, så ni inte tror jag skiter i er.. Hehe, =D
Ha det så bra!

Snart blir det påskmiddag!

Och med mig hem följde ett par jeans. För endast 299 kronor, vilket är urbilligt + att mamma betalade! Snällt!
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, kollat på amerikan idol, tagit det lugnt och läst.
Nu ska vi strax på påskmiddag, och jag kan ju inte säga att direkt hoppar av förtjusning. Måste pudra näsan en sista gång (höhö), och så hörs vi antagligen i alla fall en gång till idag. Ha det gött, och spana efter påskharen!

Centralskolan del 4, enjoy! 8-D

påskafton?

Jag får väl säga glad påsk till er, tror faktiskt inte jag har gjort det än.
Dagens planer är att åka till Svedala Outlet med familjen, ska försöka hitta ett par jeans. Fråga mig inte varför dem har öppet idag, det är ju liksom.. vad är det? påskafton.. Eller? :|

Sen tänkte jag kanske ringa någon kompis, om vi inte kommer hem alltför sent, och så ikväll är vi bortbjudna. Blir nog inte så kul, då barnen i familjen är mycket yngre än mig. Men jag lovade.. Fan!

Ska äta fruksost nu, och så göra mig i ordning! Ha det så bra, så hörs vi senare! =D

Monster i Finland och Centralskolan!

Hittade en charmig blogg för några dagar sedan, en finlandsvensk tjej, där kan man få privat lektion i finska, eller man kan i alla fall önska ord, så lär hon er. Ni kan kolla in hennes blogg här!

Jag önskade att få lära mig:
- Hej, ska vi äta fruktsallad?
och om ni vill fråga något snygg finne om den just vill äta fruktsallad, så ska ni säga precis såhär:
*trumvirvel*
- Hei, syödäänkö hedelmäsalaattia?
& tydligen så låter det precis som det stavas!
Grymt roligt. Jag ska absolut åka till Finland för att ragga på Monsterna i Lordi! =D

Här är tredje avsnittet från Centralskolan!


Hairspray.

Såja, och först nu har jag orkat ta mig från soffan till datorn.
Hade en mysig dag hos Julia, vi hyrde Hairspray och gjorde varm choklad, och låg bara och latade oss. Riktigt gött! Har ni märk att jag försöker vara en göteborgare? Säger typ gött, go, görhäftig och liknande. Jag gillar göteborgare, det är bara det!

Tittade på en film med familjen när jag kom hem, 7 dagar, sex nätter, tror jag den hette. En otroligt förutsägsbar film, de störtar (tror jag, jag såg inte den första halvtimmen) på en ö, piloten och en tjej, de gillar inte varandra, sen gillar de varandra, tjejen ska gifta sig, men till sist så väljer hon piloten, såklart.
Förlåt om jag har avslöjat hela handlingen nu, fast egentligen så förstår man det, för många amerikanska filmer är just så.

Snart blir det vaniljglass, hallon och mango. NJAMSSSSS!
Vad har ni gjort på en sådan här "speciell" fredag, den så kallade långfredagen?


uppe med tuppen!

Idag var jag uppe med tuppen kändes det som, jag ställde klockan på 10.00, snoozade till halv elva. Farmor och farfar är här nu, vi har precis ätit en god påskfrukost. Och farmor gav mig precis ett påskägg, med en massa godis. Tydligen har jag inte berättat om mitt godisförbud för henne, men det var bara att tacka och le. Jag sa inget till henne, hon hade ju köpt och allt. Min söta lilla farmor!

Nu ska jag strax till min barndomskompis Julia, vi bestämde att vi skulle ses 12.00, så jag har ju ganska bråttom.
Måste hitta kläder, sminka mig, borsta tänderna.. Nu blev jag stressad!
Jag skriver när jag kommer hem, käka mycket godis för mig och ät mycket ägg.
Ha det gött, kram Reppe.


en muffin, flera muffins?

Jag måste bara få det bekräftat. Heter det en muffin, flera muffins?
Jag vet inte om jag säger ska vi baka muffin, eller jag vill ha en muffins. Njä, det kan jag väl inte säga?
Det heter en muffin, flera muffins va? Jag är förvirrad, hjälp mig!

Into the wild och Burger King - som vanligt!

Nu är jag hemma efter en lång dag. Vid tretiden åkte vi in till stan, gick runt en stund och tittade. Köpte dock inget idag heller. När vi hämtat biobiljetterna begav vi oss mot pizza hut, sugna som tusan på pizza, givetvis. Men det var fullt, så till slut hamnade vi på Burger King, som vanligt känns det som.
Såg en gammal idoldeltagare, en kaxig skåning, men han sjöng ganska bra! Minns dock inte hans namn.

Filmen vi såg, Into the wild, var jättebra! Annorlunda, och söt. Kloka ord, och äventyr. Det var ju inte heller ett minus att han var väldigt söt, inte hela tiden, då han levde i vildmarken några år. Men i grund och botten, haha! :)
Hoppas ni har haft en bra torsdag, nu ska jag kolla in era bloggar, läsa färdigt en liten chock (rekommenderas inte.) och sen sussa sött!

Bio ikväll.

Så, nu har jag uppfyllt mammas högsta önskan, jag har städat nedanvåningen. Snäll dotter som jag är!
Städat rummet har också äntligen blivit av! Ikväll så blir det ingen träning för min del, är fortfarande inte helt bra än. Jag vill ju inte bli sjuk igen. Fast samtidigt så vill jag sticka till träningen för att inte få massa kommentarer som;
- Fan vad länge sedan du var här!
Eller.
- Har du varit sjuk så länge?!
Jag ska inte få dåligt samvete för jag inte mår bra, det är ju inte rätt.
Ikväll blir det istället bio med tjejerna, into the wild heter den. Verkar ju inte helbra, men det blir säkert mysigt. Vi hade inte riktigt enade åsikter om vad vi skulle se, så det blev den.  ;D

Är det någon som har sett den?

image147
(bild google.se)

Är det skärtorsdagen idag?

Första gången jag öppnade ögonen i morse var klockan halv åtta. Jag trodde jag hade sett fel, jag minns inte sist jag vaknade halv åtta av mig själv. Sen dess har jag halvslumrat tills nu. Anledningen till att jag vaknade var att mina ben värker. Jag vet inte vad det är, kan man vara förkyld i benen? Jag är nog det i såna fall!
Sen var jag stressad också. Jag måste hinna städa rummet, och så har jag lovat mamma att dammsuga nedanvåningen. Det var "det enda hon önskade sig i påsk", låter lite fjäskigt om ni frågar mig. Höhö 8-D
Men det är väl bara att sätta igång antar jag, vad ska ni hitta på en dag som denna? Det är sista skoldagen innan lovet för många, har jag fått känslan om.


Jag måste städa sängen - jag som bara vill sova!

Vad säger ni? Ska jag efter en lång dag ta och krypa ner i sängen? Jag tycker det låter som en alldeles utmärkt idé, det är bara det att jag började städa för några timmar sen, och rent automatiskt när jag städar så hamnar allt i sängen. Det är där problemet dyker upp. Jag måste förflytta allt från sängen till.. golvet? Och då är jag tillbaka på ruta ett.
Jag kanske rent av skulle köra en snabbspolad version av vad som jag redan skulle ha gjort - det vill säga städat. Jag orkar inte bestämma mig. Det värker i mitt vänstra ben, och jag känner att jag nog inte är så frisk som jag har lurat mig själv att vara.

image146
(bild jag själv)


Upptäcksfärd i Malmö.

Är nu hemma efter en mysig dag på stan. Först blev det att utforska Malmö lite, jag och Unni gick på upptäcktsfärd där vi aldrig hade gått. Ganska konstigt att man går samma runda om och om igen, och aldrig svänger till höger eller vänster - lite som tunnelseende faktiskt. Haha :)
Vi åt lunch på Krua Thai, sedan fikade vi på Wayne's Coffee. Blev inget köp för mig idag, pengarna flyger liksom inte runt mig för tillfället, och barnbidraget kommer imorgon. Lite oplanerat kanske, men imorgon, då kan det spenderas!

Sitter här och läser gamla Solo tidningar, det är nog den bästa  tidningen tycker jag. Fast det är inte en bra idé att göra det, jag hittar en massa jag vill köpa, men så tittar man på när tidningen är utgiven; 6 juli 2006.
Jaha, där rök den klänningen!

Ska svara på era kommentarer nu, sedan blir det städning. Nu ska jag inte skjuta upp det mer!
Ha det gött, Reppe!

Min kompis ska bli ett päron! WOOOHOOOO =D

Har precis vaknat av en sjukt rolig dröm. Jag skrattade så jag grät, och sprang ner till Mattis:
- MAATTIIS, MAAATIIIS! VILL DU HÖRA MIN DRÖM?! 8-D
- jaja då...

Vi var i skolan, mina kompiar och jag då, och så en av klasskompis att hon var gravid med ett päron (det vill säga att hon hade haft sex med ett päson. Kan ni tänka er ett päron i 1.8 m längden, redan här är det ju kul. Höhö!)
Helt plötsligt fanns detta päronfoster i min andra kompis ben, precis som en gravdimage fast på benet (man skymtade då också ett päron, till och med skalken).
- Vill du följa med mig till personalrummet Rebecca? De kanske vet något, Per och Martin är ju NO-lärare, de borde ju veta, eller?
(knackar på dörren, Per öppnar)
- Hej, alltså kan vi få prata med dig?
- Jo, alltså jag är gravid, jag ska bli mamma..
- VA KUL! Ska du bli ett päron*?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Fattar ni hur mycket jag skratta när jag vaknade? Jag sitter här och skakar, gråter och helt enkelt skrattar så mycket så att jag är på gränsen att kissa på mig.
*Päron = förälder

Ni tycker säkert jag är urtråkig, men helt ärligt, jag minns inte sist jag skrattade såhär mycket.

image143
(bild google.se)

Om geparder, aliens och blått ljus. Om du är intresserad - läs, annars så LÄS ÄNDÅ!

Sådär! Nu har jag gjort alla dagliga rutiner - tvångstankar med andra ord.
Har jag förrästen berättat om min minst sagt obehagliga upplevelse igårkväll? Jag höll precis på att somna, då blixtsnabbt det kom ett blått ljus, som sedan försvann igen. Tro nu inte att jag drömde, eller var paranoid, då jag har många tvångstankar. Nope, det var ett livs levande blått ljus. Jag vet inte om det var just en blixt, eller om aliens besökte mig - men jag svär på att det var ett blått ljus! I alla fall for jag upp snabbare än världens snabbaste djur (vilket jag med bestämdhet tror är geparden) och drog ut alla sladdar i hela rummet. TV-sladden, elementet, lampor - ALLT!  Vilket i sin tur ledde till att jag har frysigt rumpan av mig hela natten, då det blir svinkallt när jag inte har elementet på, men det är sånt man får leva med helt enkelt!

image142
(bild google.se)


Jag lovar att snart lägga in mer egna bilder. Men faktiskt så har jag aldrig sett en gepard i verkliga livet, vilket då förklarar saken att jag tog den från google, och sedan så ska jag bara orka leka fotograf och börja ta mer egna foton. Jag ska. Snart..

Centralskolan del 2.


Linas Kvällsbok Ivar - bara för dig Malin!

Innan idag, snackade jag med Malin om Linas kvällsbok, och då lovade jag att visa bilder på sötnosen Ivar. Så jag letade upp filmen här hemma, och fotade honom och såg färdigt den. Det var ett tag sedan jag såg den sist.

image138

Kvalitén är ju inte den bästa, men den är ju trots allt fotad från TV:n. Han är grymt söt, tycker jag! (a)

 


 


vad är det för en dag? jo, det är tisdag idag. TRA LA LA LA LA LAAA!

Idag är min sista dag som sjuk, har jag kommit fram till. I alla fall för den här gången. Så dagens planer är väl liknande som de senaste 6 dagarna;
- bloggar
- youtube
- sova
Men sen tänkte jag försöka (betona försöka) att städa rummet. Men egentligen, hur mycket kan familjen begära av mig, jag är ju faktiskt sjuk.. *hundögon på högsta nivå*

Vad är era tisdagsplaner? Gossip girl kanske? 8-D

Centralskolan del 1.

Dagen har spenderats framför datorn - framför youtube. Gud vad jag älskar den hemsidan, speciellt på sökningen Björn Gustafsson, men det vet ni väl redan. Höhö 8-D

Om ni inte har sett Centralskolan, så tänkte jag ha en liten serie här på bloggen. Det är himla roligt. Här är i alla fall avsnitt 1.


omelett

Igår snackade jag med en tjej om det fina vårvädret (låter kanske inte så kul. Vad fint väder det är idag.. LA LA LA LA LAAAA 8-D), och så sade jag; Hoppas det håller sig nu ett tag.
Och så tittar jag ut, det snöar som aldrig förr. Blörk! Jag vill ha vår, vår VÅÅR!

Har precis ätit frukost? Lunch? Äh, jag har precis ätit brunch, pappa gjorde omelett. Och jag har kommit på det nu, jag gillar inte omelett. Kokta ägg, och ibland stekta är gott, men INTE omelett.

Fast jag måste erkänna att den ser ganska god ut faktsikt! ;)

image136
(bild google.se)

FAN TA DIG BLOGG.SE....... Förlåt, jag överreagerade!

Äntligen går det att ens logga in här, har försökt hela kvällen. Är så trött på blogg.se som alltid krånglar och är segt. Fast jag ska ju inte skälla, han (ja, jag antar att blogg.se är en han) kanske bara är allmänt seg efter vinter, som vi alla är. Jag kan ju inte vara arg på stackars blogg, om jag själv är lika seg och trög.
Förlåt kära blogg.se, hoppas att du förlåter mig!

Tänkte att ni ville se bild på min efterlängtade och ofantligt goda kladdkaka.
Anna-Britta (min hemkunskapslärare) kommer att vara stolt över mig!

image135
(bild jag själv)





Världens coolaste par - från Sverige.

Jag visste det! Jag visste det hela tiden. Amanda & Daniel. Jag hoppas verkligen det är sant, för de passar ju verkligen. Sveriges coolaste tjej med Sveriges coolaste kille, det kan ju inget annat än att vara helt perfekt.
Fast.. Det kanske till och med blir för bra, de kanske tar ut varandra på något vis. Som till exempel
i matte, 25/5 = 5x,
25/5 * 5 = 5x Då tar femmorna ut varandra, visst. 25/5 = 5x/5 Svar: x = 5
Vi får hoppas att Amanda och Daniels coolhet inte tar ut varandra som X:en i min suveräna ekvation, för som sagt. Vem tackar nej till att världens coolaste par kommer från Sverige. Inte jag, Rebecca Andersson, i alla fall!

image134
(bild aftonbladet.se)

HUMLOR, SÅ HÄR ÅRS?!

DET FLÖG EN HUMLA UTANFÖR MITT FÖNSTER NYSS! LEVER DE NU ENS? JAG ÄR I CHOCKTILLSTÅND! :O

image132
(bild google.se)

Ska jag baka, eller ska jag inte baka. Det ÄR frågan!

Jag känner att jag slösar bort mitt påsklov, jag har inte tid eller ork att vara sjuk längre. Jag måste ju känna att jag har påsklov, inte bara att jag är sjuk. Så, vad ska jag hitta på idag?
Det är underbart väder. För en gång skull är det fint väder på en söndag, det vill säga matchdagen. Laget ska spela match idag, och själv sitter jag här och låtsas att jag lever i nuet,  drar upp persiennerna & öppnar fönstret.
 ÅH, DU LJUVLIGA DAG!
Vardagslycka? Jovisst...............  :|

Nej, men idag funderar jag starkt på att baka kladdkaka, som jag har varit oerhört sugen på hela helgen. Och nu smakar jag till och med wasabi, som är typ det starkaste i världen. Det är ju en fördel. För tänk så är det så hemskt, att när jag väl har bakat, så smakar jag ingenting. Det skulle vara illa, skulle mitt liv gått under.
Vågar jag baka och riskera detta? Vi får väl se.

 

image131
(bild google.se)

Börja leva i nuet, och uppskatta det ni har!

Jag ska börja leva i nuet, & så ska börja uppskatta det jag har.
Jag har finnar, mitt hår är fult, jag är inte nöjd med mig själv överhuvudtaget, jag är stressad, gråter hela tiden, jag är sjuk och så så kastar jag saker när jag är arg. Men och andra sidan så har jag har helt fantastiska kompisar, jag har en söt hund, jag bor i ett hus med pool och stor trädgård, jag har ett eget rum, jag får mat varje dag och så framför allt, jag har en familj, en bror, en mamma och så har jag en pappa.
Jag älskar er!  <3
(Saken är den, jag säger aldrig, jag älskar dig om jag inte menar det!)

Så nu sitter jag här och snyftar, för jag tycker denna låten är så oerhört fin, och jag tycker verkligen ni ska lyssna på den, läsa texten. Sen ska ni gå till er pappa, smygtitta på honom, och tänka: - Ja, jag har faktiskt en pappa!



Christer är en charmig man, höhö. PUSSA MIG GUMP!

Första dagen på påsklovet, och jag bara snyter mig hela tiden. Jag har äckligt smutsigt hår, mitt rum är stökigt, jag mår illa fast är samtidigt onaturligt sugen på kladdkaka. Egentligen skulle jag på glamorparty hos min kompis ikväll. Jag skulle sminkat mig snyggt, gjort vid håret, valt klänning, skor och smycken. Jag skulle ha dansat, skrattat, ätit god mat. MEN istället får jag ligga i soffan, titta på melodifestivalen (Och jag hoppas med hela mitt hjärta att Björn Gustafsson vinner) och se när Christer vinner hela tjottaballongen, för jag lovar att alla 50+ röstar på honom.
Kan ni inte tänka er 10 singel-damer i 60 årsåldern sitta och dreggla över honom i en soffa,
- Visst är han stilig, han där Christer. Åh, så charmig!  Hå håja ja.
Äh, jag skiter i allt. Ha en trevlig lördag, kram Reppe.

image130
(bild google.se)

jag har sovit bort hela dagen.

Jag stannade hemma från skolan idag. Och saken är den, jag vaknade just. Jag har sovit 18 timmar i sträck, HÖHÖ! 8-D Och inte nog med det, jag är sjukt trött fortfarande.

Imorse när jag vaknade för tre sekunder när väckarklockan ringde och kände att jag inte var kapabel att gå till skolan, då tänkte jag - Oh, jag kan blogga en massa idag, hela dagen. Nu är det för fasiken kväll, i princip!

f-93 skulle ska spela match idag, och jag skulle spela med dem, de spelar i f-92serien, men det går inte, tyvärr. Sen imorgon ska jag på glamorparty till min kompis som har fyllt 16 och hennes kompis som fyllt 15, hoppas verkligen jag mår bättre då!
Simma lugnt, Rebecca!


ångest över era röster - prata ALDRIG med mig!

Tjenis, gick in på veckorevyns hemsida för ett tag sedan, tänkte kolla lite bilder från minglet igår? Var det gick eller i förrgår, äh. Satt och tvekade, ska jag eller ska jag inte kolla på VRtv, ska jag? Ja, eller? Njä.. Jo.. OKEJ, JAG GÖR DET! Varför jag tvekade var för att jag inte vill höra deras röster. Jag har tänkt mig någon röst, och så är det helt fel. Gillar inte det, men jag gjorde det ändå. Så nu vet jag era röster.. Fan, jag skulle inte ha gjort det. Inte för att jag inte tycker om era röster, men jag känner mig så trygg med de rösterna som jag har föreställt mig.
Men till skillnad från Stinalee, eller blondinbella som har videos ibland, så vet jag deras röter, mimik, allt!
Och vad jag extra märke till var att Alma Helgesson, i videon, gjorde exakt samma rörelser med munnen, ögonen, huvudet som Blondinbella, PRECIS! Ni kan inte ana vad likt det var,
nu ska jag förtränga era röster, (inget illa menat, som sagt!) och göra te.  

Kråk-krax till svar.

Är nyss hemkommen från skolan, och halv fem är alldeles för sent för mig! Jag mår fortfarande dåligt, och den enda anledningen, eller anledningarna att jag gick till skolan var utvecklningssamtalet, NO-provet och matlagningsprovet på hemkunskapen.
Utvecklingssamtalet gick bra - började dock gråta när vi snackade om press och sånt. :O NO-provet kändes helt okej, och HK-matlagningen skulle vi inte ha förrän två veckor efter lovet.
- Jag ä-ändrade mi-i-i-ig! (tänk kråkröst)

Så antagligen blir det ingen skola för mig imorgon, vi får se!
Nu ska jag gå och äta middag, Kramar, Rebecca!

image129
(bild google.se)

glass & björnbär.

Har precis mumsat i mig vaniljglass och varma björnbär, vilket var mycket gott!
Tror jag, jag smakar knappt inget, men konsistensen var god! =D 
Jag har läst igenom No:n en gång, och så har jag skrivit egna instuderingsfrågor på kapitlet på datorn, ska göra frågorna en gång till sen, men efter det får det vara nog, och då blir det youtube och Grey's Anatomy!

Sitter också och tänker på att det är sjukt att jag ens tänker tanken att jag inte hinner vara sjuk. Ska jag känna att jag måste gå i skolan fast jag mår dåligt? Jag måste i alla fall gå imorgon, och sen är det match på fredag, som jag vill spela. Det gäller bara att intala mig själv att jag är frisk.
JAG ÄR FRISK! LA LA LAAAAAAA 8-D

Sov gott, ni som ska sova. Ni andra får ha en trevlig kväll! Puss, Rebecca. ♥

MAAAAATTTIIIS KOOOOM NEEEEEEEEEEER!

Hej. 8-|
"Borde pluggat NO tidigare, måste plugga NO direkt när jag kommer hem", så har mina tankar gått hela dagen. Men när jag kom hem så låg pappa i sängen och var sjuk...
ÅHHHHOOOOAHHHHH, jag haaar ont i hela kroppen.. ÅHHHOHHHHAAHHHH.
Så Rebecca får laga mat, FAST hon måste plugga till prov imorgon. Men Mattis kan ju se på tv, det är ju helt okej, han har ju inga läxor, han måste ju ha sin fritid....... - MAAAAAAAAAATTIIIIIIS, NU FÅÅÅR FAKTISKT DU PASSA MATEN, JAG MÅSTE PLUUUUUUUUGA!!!
(Mattis går besvärat ner från trappan)
- NEEEJ, SKIIIT I DET, JAG GÖR DET SJÄLV. DU BRYYYYYYR DIG ÄNDÅ INTE!
- Men jag är ju här.
- JAAAAAAAAAA, MEN DU GJORDE DET INTE FÖR ATT VARA SNÄLL!!!!!!!!

Så nu ska jag plugga NO, ta en ipren så febern går ner (för ja, jag har fått feber ovanpå allting) tills imorgon, då jag måste gå till skolan. Jag har utvecklingssamtal, prov OCH så ska jag göra hemkunskapsmatlagning, eget recept, och det måste jag göra.. FAN! :|


drömsekvenser i filmer

Hejsvejs, sitter här och tittar på massa youtubeklipp, (självklart Björne. höhö!) Snart har hela måndagen passerat och det är bara 4 skoldagar kvar till påsklovet! 
Innan när jag satt och tittade på reprisen av Grey's Anatomy, så kom jag och tänka på en sak i filmer. 
Jo, det är så här, ni vet drömsekvenser i en film, visst tänker man (eller i alla fall jag) inte på att även de är inspelade. Jag tror verkligen att de drömmer på riktigt, men saken är den, att de MÅSTE ju ha spelat in de. 
Merediths drömsekvens var nog ganska rolig att spela in, en Mcdreamy och en Mcveterinär i sängen, SAMTIDIGT!

Nu ska jag strax börja plugga NO, men först ska jag titta på Björn.. hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih. 
Puss & kram, Rebecca. 
 

Borde inte Björn få nobelpriset för det här? 8-D

jag har sagt det förut, och jag säger det igen, JAG HATAR TID!

Jag hoppar med benet, gäspar med munnen, trummar med händerna och blundar med ögonen.
Är så himlans trött men samtidigt oerhört rastlös. Jag vet att jag måste plugga NO, att jag måste laga köttfärspaj, baka bröd OCH kladdkaka, för att öva inför matlagningsgrejen på hemkunskapen. Men hallå, jag har redan ätit middag!
Jag hatar att jag hela tiden måste göra saker, inte saker som jag vill göra då givetvis, men saker jag verkligen måste göra. Som att städa rummet, plugga, gå i skolan, gå upp tidigt VARJE dag,
och framför allt så hatar jag att tiden går för fört men samtidigt för sakta.
Jag hatar tid överhuvudtaget, den är aldrig perfekt, aldrig!

image128
Gothiacup 06
Vellinge IF f-92

fläskläpp på köpet.

Har varit borta här ifrån ett tag nu. För helt ärligt, så har jag inte hunnit.
I fredags hade jag jättekul hos Julia, som hade 16års kalas, men om ni skulle fråga mig, så  var vi på mitt 15 år & 11 månaders kalas istället. HÖHÖ! 8-D
I lördags var jag med Unni, sen på kvällen var vi på något ställe och rockade loss till, tro det eller ej, Barbados, Per Gessle, Basshunter..
Nu har jag precis kommit hem, har spelat match mot Teckomatorp, vi fick en vinst och jag fick en fläskläpp.

Nu ska jag kika runt lite på era bloggar, ha det gött! =D


falkögon!!!!!!!!!!

HEJ, sitter här i med maskara utkletad i hela huvudet. Var lite ledsen för ett tag sedan, men nu är det okej.
Efter gympan i skolan hämtade pappa mig, och så åkte vi till optikern. Jag skulle testa synen för att få övningsköra (läskigt, eller vad?). Jag satt där och skakade i stolen, F DDEEE GEEE HÅÅÅÅ AAAA OOOOO.
Men han sade att  jag hade falkögon. (inget illa menat med er med synfel, jag älskar er!)
Och nu ska jag strax åka och träna med mamma på korpen, gympa ni vet. Därefter ska jag på 16-års kalas till min barndomskompis Julia!

Ska bli kul! Ha det bra, puss Rebecca


mitt alldeles egna CV!

Jag är en timme sen! Jag skulle ha legat i sängen i en timme! Kanske nanat nu till och med.
men jag har gjort nödvändiga saker, skrivit färdigt so-läxan och mitt alldeles egna och första CV.
Läskigt, då jag inte har någon erfarenhet alls, knappt. =D
Men nu ska jag sova, och imorgon är det fredag! WIIHOOOO! 8-D

GOMORRON' GOMOOOORRROOON! LA LA LA LA LA LA LAAA

Godmorgon, som ni vet så har jag sovmorgon idag, så jag hade lite tid över att gå in på datorn, eller egentligen inte. Det jag skulle göra var att kolla busstider in till Malmö, för jag ska till stan med Julia sen.
Så nu ska jag kolla busstider, äta frukost, göra mig i ordning, klä på mig, sminka mig, bortsa tänderna.
Gud vad jag inte har tid att sitta här, PUSS!

"jag kan inte stava till cashewnötter"

Idag har varit en relativt lugn dag, och veckan framför allt, har och kommer att vara oerhört lugn. Hade engelskprov idag, som gick bra.
Idag på matten sade vår lärare Per:
- Okej, vad ska jag ta för exempel? Cashewnötter! Eller njäae, jag kan inte stava till det. Vi tar jordnötter istället...
HÖHÖ! 8-D

Jag är just hemkommen från en lång, lång promenad med Unni. Vi var ute och gick i det fina vädret i 70 minuter, och nu ska jag strax åka till Burlöv Center och shoppa med mamma.
Ni får ha det gött! =D

JAG HAR SOVMORGON IMORGON!  WEEHAAA!


namninsamling för en 29-årig cancersjuk tvåbarnspappa!

GODDAGENS, har varit ute och gått en runda med Pillifjonken (HÖHÖ) i det knasiga vädret, har faktiskt pluggat lite engelska, och så har jag ätit en urtidig middag, eftersom jag ska spela fotboll sen.
Satt som vanligt och tittade runt på lite olika bloggar, när jag kom in på Linns blogg, och såg att hon hade startat en namninsamling för en 29-årig cancersjuk tvåbarnspappa, vars fru inte får vara hemma hans sista tid.
Vilket jag tycker är så jädrans onödigt, låt henne vara hemma för guds skull!
Om ni vill skriva på så gör det här!
Tycker verkligen ni borde göra det, det är inget besvärligt och ni gör det för någon annan!

PS. Skrev lite längre upp att vädret var knasigt, och så tänkte jag,
- GUUUUUUUUD, JAG MÅSTE JU BERÄTTA HUUUUUUUUUUUR DET ÄR KNASIGT!
Imorse var det världens finaste väder, kallt, frost, soligt, fin himmel - RUBBET, lite senare på dagen blev det grått, slaskigt och började snöa i en halvtimme, nu är det skinande sol igen. Och DET är vad jag kallas knasigt! DS.


Visst är de söta tillsammans, Rebjörn!

Hallå, är hemkommen från skolan för ett bra tag sedan och eftersom vi bara har ett prov denna veckan - engelskprov (som är ganska lätt att plugga till) så har jag bara kunnat slappa. Jag har tittat på tv, och gått en promenad då jag kände att jag behövde lite frisk luft och så har jag läst "söndag", där det står att Brangelina ska få barn. WIHOO, så kul för dem då tänker man.
Men det är inte det jag tänker, jag tänker på att jag också vill vara två i ett.
Jag vill också ha ett smeknamn med min kille (nej, jag har ingen kille!) som Brangelina och TomKat.
Tänk så gulligt om någon skulle kalla mig och min framtida kille Becanton ( Becca och Anton exempel) eller Rebjörn (Rebecca och Björn Gustafsson, åhhhhh!)



                                                REBJÖRN FOREVER AND EVER! (LLLLLLLLLLLLLLLLLLLL)
                      image127


10 små negerpojkar.

Har kommit hem från sporthallen för ett tag sedan, ett ganska långt tag sedan faktiskt, alla i Vellinge IF skulle fotograferas tillsammans, lite mysigt ju! =D
Sitter här i mitt katastrofala rum och tänker på att det ser ut såhär bara för att jag inte visste vad jag skulle ha på mig igår. Samtidigt tänker jag att jag måste städa OCH skriva bokanalys på 10 små neger pojkar.
Ganska bra bok, jag gillar inte Agatha Christies sätt att skriva men annars är den spännande!

Detta inlägget skulle jag publicera för typ 2 timmar sedan, men det gick inte. Jag har fortfarande inte skrivit bokanalys, och inte städat rummet. Jag SKA ha skrivit färdigt innan 10, sen kan jag städa till halv elva, sen ska jag läsa. Jag ska försöka, inte lova. Men försöka.
Godnatt till er som ska sova, puss!


tjemiddag och match

Är hemkommen från fotbollen nu. Vi spelade bortamatch mot Uppåkra, och vi behöver inte diskutera hur det gick.
Katastrof är det närmaste jag kan komma.  Domaren var helt jäkla störd, och hemmadomare SOM FAN! :O
Nu ska jag inte ta ut min ilska över er, tjejmiddagen igår var urkul!
Vi hade bakat blåbärspaj, cheesecake, chokladbollar, choklad-cornflakes-liknande-sak, morotsmuffin med dannar på, ni vet döskallarna som är röda och svarta (de var endast på för min skull, för vi sade att det inte räknades som godis om det var på, utan då var det dekoration, HÖHÖ, och kladdkaka som jag hade bakat.

Ni ser hur mycket vi svullade, snacka om att rulla fram sen. Vi såg på the notebook, och jag och Joss grät som jag vet inte vad. Mest för att den är så sorlig, men en halvtimme senare satt v fortfarrande och..
BUUUHHÄÄÄ, jag.... BUHUU, vill... hulk... HAHAHAhulthulk. BUHUU.. också...vara.........kääääär.. BUHAAAAAAAÄÄÄÄÄ...... och så är....BUHÄÄÄAAAA....Heath.... dööööööööööööd hulk.
Och Jake...hulk...blir dödad för han är, snyft.. bög.  BUUUHUUUUUUUU. Rose och Jack är också så..hulk..så..kära......och så ligger han snyft i vattnet, och... buuhuu, så säger han BUHHUUU att hon snyft ska dö i en...en varHULKvarm sääängg.... BUHHUUÄÄÄÄÄ!
Det slutade inte när Helles pappa hämtade mig, Helle och Unni, det slutade inte när jag kom hem.
Jag grät i säkert en timme till..
Jag tyckte synd om mig själv. HÖHÖ, men det är bra att gråta ibland.  =D


 


                              image123


                         
                          image126   
                                                                           


om gubbar som pruttar.

Godagens!
Skriver först nu eftersom jag har varit iväg hela dagen. Redan vid 10 tiden åkte jag och familjen och klippte oss, jag gjorde ljusa slingor, och klippte mig då givetvis, mamma färgade håret och klippte sig, pappa och min bror klippte sig, och allt detta fick vi för endast 700 kronor. Vilket är oerhört billigt, då endast en klippning + färgning kostar minst 700 kronor!
Däefter åkte jag och mamma och shoppade, jag hittade tre par trosor, ett par skor och ett par söta gummistövlar, en klänning och örhängen. Nu håller jag på att baka kladdkaka, ska till en kompis på filmkväll med många flickor.
Har bråttom nu, ni får ha det bäst! Puss Rebecca.

PS. När vi gick i en affär så var där en gubbe framför oss, som hostade och harklade sig onödigt högt. Emellan allt harkel och host hörde man.. PRUUUUTT!  Försökte dölja det eller vad? =D HAHA! DS.

RSS 2.0