18 / 2 = 10

hej.

idag har varit en hemsk dag. det enda bra idag var sovmorgonen i morse, och inte ens den var bra .
& inte nog med det, min långa blogg försvann nyss, och jag har inte tid att skriva en ny. eftersom jag mste plugga till mina TRE prov imorgon ( jag tycker sjukt synd om mig sjäv) ;/  .


längtar till söndag, då det bär av till grekland (LLLL)

HEEJDÅ!!    >.<


image6


för vi har tagit studenten, TRALALALA! 8--D

hej.

idag så har jag tränat fotboll (LL) ,  efter det så åkte jag hem till nästkusinerna för malin & theres tog studenten, <3 . + att jag kom tvåa på snowboardspelet *stoooolt*  :D  . träffade en massa där. (:

& imorgon så har jag sovmorgon till tio över nio, veckans höjdpunkt. och nu är det bara 6 skoldagar kvar, och då kan man räkna bort de sista fyra. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

hejdå, nu ska jag plugga so , :( .

image4


and i will give it all to you,

har kommit hem från fotbollen för ett tag sedan nu. skulle egentligen ta reda på hur en elektrisk sak, typ mp3 fungerar. tekniskt sett ? :(( men det blir aldrig så när jag sätter mig vid datorn.

fotbollen var rolig idag, något kul idag :::D  .

+ att mina prinsessor är bääääääääst !!!!!! (LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL)



image2


nu ska jag sova <3  !!


PUUUSSSSSSSS.


hej.



denna helgen har varit hemsk! har 3 prov och 2 inlämningsuppgifter till fredag.  :|  men på söndag så åker vi till Grekland. vilket ska bli hur skönt som helst. 8---D  !

idag har jag varit på kalas hos min kusin & hans dotter. & så firade vi pappa också , eftersom alla fyller år samtidigt.  :P

GOOODBYE, HALLONPAJ! ::D


image1


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0