sommarjobb.....

Sitter här och ska plugga hemkunskap, måste plugga hemkunskap, borde plugga hemskunskap. Men pluggar inte hemkunskap. Samtidigt sitter jag här och funderar på sommarjobb, jag måste ha ett!
Jag och Unni var ute och frågade redan i december/januari, men ingen nappade. Det var för tidigt, och nu är det snart för sent..
HJÄLP MIG! :O

Kommentarer
Postat av: agnes

Nej, han gick i 9an ( vi går i 8an ) men han gick i vårt arbetslag,så man har ju liksom sett honom gå där i korridoren liksom, det är också lite av det som är så läskigt man har ju sett honom liksom, han har haft sitt skåp där liksom, han har stått där, det är så läskigt alltihop!men jag kände honom inte, men jag vet ju folk som gjorde det, så jag försökte mest bara trösta dem, för jag kände att det behövdes mer än att jag med skulle gråta liksom, även fast jag var väldigt ledsen, men det känns så overkligt bara!
han hittades dör nedanför ett berg så man vet väl inte riktigt hur det gick till, men det är nästan värre för nu går det bara rykten överallt istället!

ja, det händer så konstiga, dumma saker i världen alltså!
åh, Lycka till med allt plugg hörru du! :) haha,
just nu sitter jag med ett franska prov tills på tisdag!
tråkigt att ni inte har någon prao, det är roligt! tror jag ialla fall ( har min första långa prao nu om en vecka, har bara haft 2 dagar innan :)

Kram på dej!

2008-02-24 @ 18:30:07
URL: http://eyeswereblue.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0