alfred hitler!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eftersom mina så kallde kompisar inte bryr sig det minsta om mig, utan istället... skrattar åt mig.
så söker jag medlidande från er istället. (inte inkluderat uppi!)

jag drömde om hitler inatt. jag var på ett stort köpcenter, då alfred hitler (gud vad heter han? *kollar inte upp det på google*)... då adolf hitler kom gående i en brasilientröja med sin snörpliga mustasch (måste även tillägga att han var mörkhyad). fegis som jag är, (eller egentiligen så är det inte feg, för det var liksom hitler!!) springer jag in på hemtex och gömmer mig i ett hörn, hitler går såklart också in på hemtex, ger mig en mördande blick, där jag står intryckt i ett hörn, och går rakryggad förbi. därefter tvingar han alla att samlas vid rulltrapporna, och där står han säger vad vi ska göra. alla nickar och håller med, gör två slag mot pannan och lyfter händerna.. (eller. gjorde han verkligen så?  
"springer ner till lillebror-mattis. du mattis... hur var nu det hitler gjorde, typ slag mot huvudet och sedan i luften?)
ursäkta, det var fel.    alla nickar och håller med, gör ett slag mot brösten och lyfter handen, jag själv däremot står gömt bakom en rulltrappa.
jag ska ta ett allvarlig snack med so-paul, och säga att han trycker in för mycket skit i våra huvud. det är väl inte värt mödan att mata in vad som hände på andra världkriget, om eleverna får bestående men för det.
får du bestående men för en dröm?
ja!!!!!!!!!!!! nu kommer jag alltid vara rädd när jag går i köpcenter.....
okej?
......ja......


Kommentarer
Postat av: Maria Vuitton

Var gärna med i min tävling. Har ett riktigt grymt pris värt ca 700:-

:)

www.mariavuitton.blogg.se

2008-01-12 @ 23:26:16
URL: http://www.mariavuitton.blogg.se
Postat av: uppi tha man.

*inget medlidande*

2008-01-13 @ 15:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0