diskhögar stora som mount everest!

här kommer jag hem från fotbollen, helt fysiskt nedbruten, brutalt körd med (kan man säga så?). när jag är duschad och klar för bingen, så väntar en hög med disk i köket.
jag vet mycket väl att jag sa,
- mamma, jag ska tömma diskmaskinen när jag kommer hem, jag lovar! du behöver inte göra det..
efter att mamma påpekat att jag inte hade gjort det. men det är där det kommer in att man ska läsa mellan raderna. hur kan vår svensklärare kräva att vi ska kunna det om drygt två veckor då nationella proven är dags, när inte ens mina föräldrar kan läsa mellan mina rader, att jag så gärna så, hade velat ha lite hjälp med disken.
fy skam på det!
ha det gött, kram reppe.

Kommentarer
Postat av: Ida

Nej kanske man är mjukare i lederna och skadar sig inte líka lätt när man är under sex år, dvs innan knäskålarna är helt utvecklade.
Du har helt rätt, nyfödda barn har inte fullt utvecklad skalle heller. Fontanellen kallas det, vet inte om det är själva hålet eller om det är skallen. Iaf så har spädbarn ett hål uppe på huvudet, just för att det ska bli lättare vid förlossningen,att huvudet liksom kan "tryckas ihop". Jag tror det har växt ihop i ettårsåldern.

Haha ja men jag må ändå säga att det är mer moget att sätta huvuden på grönsaker än att hacka sig in på en sida och förstöra för andra! ;)

2008-01-14 @ 23:34:00
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Olessia

bra skrivet :D

2008-01-15 @ 07:22:35
URL: http://www.unikaolessia.blogg.se/
Postat av: sofie

svar: jaa, do that! :D

2008-01-15 @ 13:48:49
URL: http://thenoteboook.blogg.se
Postat av: sofie

svar: haha okej^^
jasså, så spännande:D vad har du tänkt dig för linje då?

2008-01-15 @ 16:52:09
URL: http://thenoteboook.blogg.se
Postat av: Ida

Haha, ja just det! Hade Emil haft ett hål i huvudet hade han nog inte fastnat ;)
Ja du kan hälsa dina klasskompisar att de ska växa upp och sätta huvud på grönsaker istället för att hacka sig in på sidor!

Diskat än? ;)

2008-01-15 @ 17:00:01
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: sanna

Jadu, jag är egentligen Britney Spears och personen som skriver åt mig översätter det jag säger till svenska. Just nu är mitt liv alltså helt uppochner. Höhöhö, nej :D Jag är Sanna jag (neheeee? :O:O:O:O), och jag började rida när jag var mindre och sen har jag fortsatt med det helt enkelt. Just nu rider jag dock inte, eftersom jag inte hinner och eftersom hästen jag rider/red är halt.

Och så frågade du om mina föräldrar visste om min blogg också ja. Det gör dom, för dom råkade se den någon gång för ett tagsen när jag hade lämnat den uppe. Dumt värre, för nu tittar dom in där ibland. Fast jag har listat ut att mamma inte vet hur man kommer in på den (hon är ytterst oteknisk och den enda tekniska prylen hon kan handskas med är hennes stenåldersmobil) och pappa har glömt min adress :D

Ja, det var lite om mig det. Dudå, har du något riktigt jättehemligt att berätta om vem du egentligen är? Kanske är du en såkallad "kändismagnet" bara för att du själv är kändis och träffar alla kändisvänner på olika filmpremiärer och galor? :O kram kram, vem du än är "Rebecca?" :D

2008-01-15 @ 19:19:08
URL: http://sannabellaa.blogg.se
Postat av: sanna

SHIT VAD COOLT! Du är verkligen min lillasyster, för vi måste ha samma mamma. Min mamma skriver inte heller några punkter eller andra tecken i sms. Typ: "hej jag hämtar dig idag glöm inte mobilen o läxorna puss skynda dig." :O:O:O:O:O:O

2008-01-16 @ 16:42:56
URL: http://sannabellaa.blogg.se
Postat av: Ida

Hehe jo de kanske dödade en gris, eller så hade de nötkött i soppan. I don´t know ;)

2008-01-16 @ 16:44:19
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Ida

Och ja jag skulle gärna ha barn! Men tror inte fallet är så nu.. ;) Bara det att jag känt mig så konstig på senaste, men tiden lär ju utvisa ;)

2008-01-16 @ 16:45:33
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0